Ovde Smo da se druzimo i da budemo u kontaktu :) Forum je namenjen clanovima guilda ColdBlood.

HomeRegisterLog in

Share | 

Aplikacija za prijem u Guild

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
WoW4ever
Guest

PostSubject: Aplikacija za prijem u Guild   Sat Jul 16, 2011 10:08 pm

1. Vase pravo ime i prezime , godiste i mesto odakle ste ?

2. Imena vasih karaktera , klasa , rasa , spec i profesija ?

3. Zasto ste izabrali ColdBlood ?

4. Koliko dugo igrate WoW ? Nabrojte imena servera na kojima ste igrali do sad.

5. Koliko vremena dnevno provodite igrajuci WoW ?

6. Nabrojte imena predhodnih guildova na WoWFreakz/GamerDistrict serveru i razlog zasto ste izasli/dobili kick?

7. Koliko iskustva imate sa vasim main karakterom i u slucaju da imate altove da li bi ste ih doveli u guild ?

8. Posto ste procitali pravila ColdBlood guilde , da li se slazete sa njima i hocete li ih postovati ?

9. Zasto mislite da ste bas vi pravi izbor za ColdBlood ?

10. Recite nam nesto vise o vama(Hobi , skola , posao etc…)

Odgovori:

1.Nikola Stankovic,1992,Vojvodina,Novi Sad...

2.Symphonix,Paladin,Human,Retribution,Enchanthing..Smile

3.Isao sam nekoliko puta u raid sa ljudima iz vaseg guilda, imaju dobre taktike za bosove,dobri su i ljupki...Naravno i zbog jezika...I nadam se dobre saradnje i druzenja sa svim clanovima guilda...

4.WoW igram 4-5 godina...Igrao sam na dosta servera kao npr: Molten,Neverendless,Phoenix WoW...I na par Fun servera..

5.Sa obzirom da je leto i da su velike vrucine provodim dosta vremena igrajuci WoW...Recimo 5-6h dnevno...Ponekad i vise sve zavisi od mojih obaveza...

6.Hmm pa skoro sam poceo na ovom serveru na preporuku mog druga...Imao sam Guild na prethodnom serveru bio je dobar imao je dosta ljudi....Koliko se ja secam retko sma bio kickovan iz guildova, mada jednom sam izasao zbog neke nepravde koja me iznervirala...

7.Sa Paladinom sam igrao na svakom serveru sa svakom spec...Retribution mi je omiljena tako da mogu reci da sam vrlo iskusan sa Paladinom...Naravno da bi im preporucio guild...

8.Da naravno....Naravno da cu ih postovati...I nadam se da ce ih i drugi igraci postovati..

9.Prvenstveno zbog moje druzeljubivosti,iskustva...Moja zelja je da pomazem drugim ljudima u razvijanju...

10..U slobodno vreme trcim, igram kosarku...Studiram Ekonomiju...Hobi pa glavni hobi mi je WoW...Pomazem Ocu u poslu i tako zaradjujem novac za izlaske i moje hirove..xD
Back to top Go down
Sanyarica

Number of posts: 193
Registration date: 2010-12-25

PostSubject: Re: Aplikacija za prijem u Guild   Sun Jul 17, 2011 10:09 am

Vasa aplikacija je ODBIJENA. Iz razgovora sa Vama jedan od CC(guild mastera) ColdBlooda je zakljucio da niste adekvatni za clanstvo u ovom guildu. Srecno u pronalazenju novog guilda.
Back to top Go down

Aplikacija za prijem u Guild

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Similar topics

-
» Guild Application
» Guild Reborn
» Who is ph30n1xf14r3? still in guild?
» Guild Policy
» Fury guild DestructioN