1. Vase pravo ime i prezime , godiste i mesto odakle ste ?
Aleksandar Pap, 1991, Sabac
2. Imena vasih karaktera , klasa , rasa , spec i profesija ?
Instyler, paladin, human, retribution, mining i BS
3. Zasto ste izabrali ColdBlood ?
Preporucili su mi drugari koji su vec postojeci clanovi vaseg guilda. Ima ih poprilicno dosta, i rekli su mi da ste jedni od boljih guildova na serveru,.

Mozda je nepotrebno, ali cisto da ih imenujem: "Hammerdoom, Forgiver, Maxtank, Cikadoca, Anhely"
4. Koliko dugo igrate WoW ? Nabrojte imena servera na kojima ste igrali do sad.
WoW igram mesec dana, ovo mi je prvi server.
5. Koliko vremena dnevno provodite igrajuci WoW ?
Trenutno, skoro 10-12 sati ovih dana, posto jos uvek nisam zaposlen.
6. Nabrojte imena predhodnih guildova na WoWFreakz/GamerDistrict serveru i razlog zasto ste izasli/dobili kick?
Nisam bio ni u jednom guildu do sad.
7. Koliko iskustva imate sa vasim main karakterom i u slucaju da imate altove da li bi ste ih doveli u guild ?
Malo, ali nadam se da cu vremenom usavrsiti. Rotaciju sam odlicno izvezbao pomocu drugova, i naravno, doveo bih altove u guild.

8. Posto ste procitali pravila ColdBlood guilde , da li se slazete sa njima i hocete li ih postovati ?
Slazem se u potpunosti, i postovacu ih maksimalno u slucaju da budem primljen.
9. Zasto mislite da ste bas vi pravi izbor za ColdBlood ?
Najvise zbog nasih ljudi, posto su 90% servera su Rumuni, i mogu usavrsavati tehniku igranja sa mojom klasom znatno brze uz pomoc nasih ljudi.
10. Recite nam nesto vise o vama(Hobi , skola , posao etc…)
Trenutno su mi i hobi i posao igranje wow-a

Zavrsio sam Elektrotehnicku skolu, u Sapcu, ali valjda dzabe kad posla nema.... Volim druzenje i okupljanje sa ortacima, igranje fudbala, i basketa, a inace sam veoma druzeljubiv.