Shock

Number of posts: 4 Registration date: 2011-09-15 Age: 23 Location: Cacak, Srbija
 | Subject: Guild aplikacija - Shawz Tue Sep 20, 2011 5:42 pm | |
| 1. Vase pravo ime i prezime , godiste i mesto odakle ste ? Milos Milosevic, 1988. Cacak, Srbija.2. Imena vasih karaktera , klasa , rasa , spec i profesija ? Shawz - Druid (Feral) - Worgen; profesije trenutno nemam, jer sam skoro napravio chara.3. Zasto ste izabrali ColdBlood ? ColdBlood mi je preporucio jedan vas clan koga sam upoznao i sa kojim sam se sprijateljio na prethodnom serveru; njegovi charovi su Zivcani i Zupi, mada nisam siguran da li mu se drugi char se bas tako zove. On mi je rekao da je vas guild jedan od najboljih, ako ne i najbolji na serveru, a pored toga sa ostalima ne bih mogao bas najbolje da se sporazumem, jer je ovo ipak rumunski server.4. Koliko dugo igrate WoW ? Nabrojte imena servera na kojima ste igrali do sad. WoW igram od 2.4.3 patcha, odnosno od "The Burning Crussade" expanzije. Igrao sam na WoW-Scape (Legion realm), dok je TBC jos uvek bio aktuelan; nakon "raspada" Scape-a, presao sam na Last-wow, takodje TBC server, zatim sam se prebacio na Magic-wow, koji je bio na 3.0.9 ili 3.1.3 patchu, nisam siguran (WOTLK). Posle duzeg vremena igranja na Magicu, presao sam na Molten-wow, ali se tamo nisam dugo zadrzao, jer mi je svo RL drustvo bilo na Magicu i na kraju WoW-Freakz; ovde sam tek par dana.5. Koliko vremena dnevno provodite igrajuci WoW ? WoW igram oko 4-5 sati dnevno; nekad vise, a nekad manje. Sve zavisi od RL obaveza.6. Nabrojte imena predhodnih guildova na WoWFreakz/GamerDistrict serveru i razlog zasto ste izasli/dobili kick? Kao sto sam vec rekao, na Freakzu sam tek par dana, a na GamerDistrict nisam nikada igrao.7. Koliko iskustva imate sa vasim main karakterom i u slucaju da imate altove da li bi ste ih doveli u guild ? Pa main charovi su mi DK i ENH Shaman; sa njima imam solidnog iskustva, kako u PVE-u, tako i u PVP-u. Ovde sam poceo sa feral druidom, ali cu se verovatno na 55-om lvlu prebaciti na DKa. Sto se altova tice, naravno da bih doveo u guild.8. Posto ste procitali pravila ColdBlood guilde , da li se slazete sa njima i hocete li ih postovati ? Da, slazem se sa njima u potpunosti, a sto se postovanja istih tice; to se podrazumeva.9. Zasto mislite da ste bas vi pravi izbor za ColdBlood ? Zato sto zelim da pristupim opustenom, ali istovremeno i zrelom guildu, a uzeci u obzir da sam i ja takav, mislim da bih se dobro uklopio. Kad je PVE sadrzaj i raidovanje u pitanju; nov sam na Cataclysmi, ali umem poprilicno dobro da pratim uputstva u raidovima, pa mislim da bih bio od koristi.10. Recite nam nesto vise o vama(Hobi , skola , posao etc…) Apsolvent sam na Visokoj skoli tehnickih strukovnih studija u Cacku; smer: Industrijska informatika. U slobodno se bavim grafickim dizajnom, uglavnom pripremom za stampu (vizit-karte, kalendari, katalozi, flyeri...); to mi obezbedjuje dzeparac vec 10-ak godina. Stalan posao nemam, jer sam studen, ali kad god mi se ukaze prilika za neke privremene poslice, naravno, prihvatam. Opusten sam lik, koji je uvek spreman za akciju i zezanje sa drustvom i sa kojim se vrlo lako moze postici dogovor. |
|
Enzo

Number of posts: 703 Registration date: 2010-05-13 Age: 20 Location: Srbija/Beograd
 | Subject: Re: Guild aplikacija - Shawz Tue Sep 20, 2011 6:08 pm | |
| Vasa aplikacija je PRIHVACENA. Pre poziva u guild moracete da promenite vas username u ime main chara, to mozete uraditi pomocu opcije iz "Profile" kartice na vrhu, nakon toga mozete kontaktirati nekog od ingame officira za prijem u guild. Dobrodosli. _________________ Characteri ingame :   |
|
Shock

Number of posts: 4 Registration date: 2011-09-15 Age: 23 Location: Cacak, Srbija
 | Subject: Re: Guild aplikacija - Shawz Tue Sep 20, 2011 7:32 pm | |
| Username je promenjen. Hvala za odobravanje aplikacije. Ako mozete, recite mi ingame imena oficira koje mogu kontaktirati, jer ne znam ko sve ima taj rank u guildu. |
|
Arkadian

Number of posts: 209 Registration date: 2009-10-15 Age: 28 Location: Temerin
 | Subject: Re: Guild aplikacija - Shawz Tue Sep 20, 2011 7:54 pm | |
| Imate spisak fajl sa spiskom oficira .... Oficiri_________________  |
|