Ovde Smo da se druzimo i da budemo u kontaktu :) Forum je namenjen clanovima guilda ColdBlood.

HomeRegisterLog in

Share | 

Aplikacija za guild coldblood

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
shwarzeneger

Number of posts: 1
Registration date: 2010-09-29

PostSubject: Aplikacija za guild coldblood   Sun Oct 03, 2010 11:10 am

1. Vase pravo ime i prezime , godiste i mesto odakle ste ? Saša Herjavec 23.04.1988 Kutina

2. Imena vasih karaktera , klasa , rasa , spec i profesija ? Shwarzeneger warrior human Blacksmithing i Mining

3. Zasto ste izabrali ColdBlood ? Zato sto sam trazio bas balkanski guild, gdje se mogu sa svima sporazumjet i kad pitam nekog d mi nest objasni da razumijem sta kaze, a ne kad sam u stranom moram ponovo pitat (molim sta si reko) xD!!!! Od kad igram wow uvijek trazim balkanski guild.

4. Koliko dugo igrate na Mystery Project serveru , i WoW ukupno ? Na mystery-u 10 dana, a ukupno oko 2 godine....

5. Koliko vremena dnevno provodite igrajuci WoW ? 2-3 sata nekad i vise, ovisi kak mi brat radi taj dan.

6. Nabrojte imena predhodnih guildova na MP serveru i razlog zasto ste izasli/dobili kick? Ovo mi je prvi guild na ovom serveru. Smile

7. Koliko iskustva imate sa vasim main karakterom i u slucaju da imate altove da li bi ste ih doveli u guild ? Imam dosta iskusta i ko dps i ko tenk, zato jel je mom bratu od kad on igra wow, prvo caracter bio tauren warrior... pa sam ja umjesto njega nekad igrao kad me trazio da mu nest obavim. Da imam altova naravno da bi ih zvao u ovaj guild.

8. Posto ste procitali pravila ColdBlood guilde , da li se slazete sa njima i hocete li ih postovati ? Naravno da cu ih postovat, wow nije zajebancija... to je skoro ko stvaran zivot. Smile

9. Zasto mislite da ste bas vi pravi izbor za ColdBlood ? Komunikativan, duhovit, uvijek za šalu, voljan pomoc ako bilo kako mogu... jako darezljiv, u vezi golda... ja kad imam i viska za sebe, djelim tko god bude trazio na guild chatu.

10. Recite nam nesto vise o vama(Hobi , skola , posao etc…) Zavrsio sam za instalatera klima i centralnog grijanja, tocno 18.06.2008, volim nogomet idem svaki dan od 5-8 nekad i do 9 navecer igram s prijateljima, s kojima se znam od malih nogu... hmm sta jos, volim popit nekad i previse Very Happy xD uz wow igram jednu pucanu isto je preko interneta i zove se F.E.A.R Combat, igram protiv drugih ljudi s cjele planete zemlje i mogu rec da mi ide jako dobro.. medu prva 3 sma u killovima Razz
Back to top Go down
Enzo

Number of posts: 703
Registration date: 2010-05-13

PostSubject: Re: Aplikacija za guild coldblood   Sun Oct 03, 2010 12:33 pm

Vasa aplikacija je PRIHVACENA. Dobrodosli. Mozete kontaktirati jednog od oficira za prijem u guild.

Back to top Go down

Aplikacija za guild coldblood

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Similar topics

-
» Guild Application
» Guild Reborn
» Who is ph30n1xf14r3? still in guild?
» Guild Policy
» Fury guild DestructioN