1. Vase pravo ime i prezime , godiste i mesto odakle ste ?
2. Imena vasih karaktera , klasa , rasa , spec i profesija ?
3. Zasto ste izabrali ColdBlood ?
4. Koliko dugo igrate na Gamer-District serveru , i WoW ukupno ?
5. Koliko vremena dnevno provodite igrajuci WoW ?
6. Nabrojte imena predhodnih guildova na GD serveru i razlog zasto ste izasli/dobili kick?
7. Koliko iskustva imate sa vasim main karakterom i u slucaju da imate altove da li bi ste ih doveli u guild ?
8. Posto ste procitali pravila ColdBlood guilde , da li se slazete sa njima i hocete li ih postovati ?
9. Zasto mislite da ste bas vi pravi izbor za ColdBlood ?
10. Recite nam nesto vise o vama(Hobi , skola , posao etc…)
ODGOVORI:
1. Mihajlo Sobat, 1993 Banja Luka
2. Budo, rogue, igram i combat i assasination i za pve i pvp, Leatherworking i Skinning
3. Pa izabrao sam C Blood zbog toga sto mogu razumjeti ljude sta pricaju

i zato sto sam cuo da radite mnogo raidova, a tu su mi i neki prijatelji u gildu pa...
4. Na G. Districtu igram nekih 4 mjeseci, a sveukupno igram nekih mozda 6-7 mjeseci nzm tacno.
5. Dnevno provedem, zavisi od situacije 4 do 5 sati, a vikenddom vise..
6. Bio sam u No use for a name i jos 1 gildu dug je neki naziv pa sam zaboravio :S, ja sam samovoljno izasao zbog toga sto ljudi slabo rade raidove i sl...
7. Pa od poceta moje Wow karijere igram roga tako da sa njim imam najvise iskustva, imam jos jednog alta Mixy shamana al na njemu neigram puno i naravno da bih ga doveo u gild

8. DA postovacu ih
9. Pa mozda zato sto sam najbolji

i trazim najbolji gild

10. Idem u sredju elektro-tehnicku skolu, smjer tehnicar racunarstva

, slusam MeTaL ''\(*-*)/''/ , bavio sam se Kik boxom nekih godinu dana mozda i vise i onda su me drugovi navukli na Wow