1. Vase pravo ime i prezime , godiste i mesto odakle ste ?
Nikola Nikolic 1992, Mesto je Varvarin, blizu Krusevca Srbija.
2. Imena vasih karaktera , klasa , rasa , spec i profesija ?
Nikoo(Warrior, Drenei, dps(bazirano na fury a ima i talenta sa armsa) off spec mi je protection
3. Zasto ste izabrali ColdBlood ?
Jer sam isao u raid sa njima i smatram da su vrlo dobro savladali taktike za bosove, i pored ostalog, vrlo su korektni i druzeljubivi!
4. Koliko dugo igrate na Gamer-District serveru , i WoW ukupno ?
World of Warcraft igram od 2006 god na oficijalnom serveru a na gamer-district-u igram oko 6-7 meseci s tim da sam pauzirao jedno vreme.Na zalost link sa wow armory-a ne mogu da vam dam jer treba sifra za acc od retail-a
5. Koliko vremena dnevno provodite igrajuci WoW ?
Oko 3h
6. Nabrojte imena predhodnih guildova na GD serveru i razlog zasto ste izasli/dobili kick?
Imao sam jedan guild, ne mogu tacno da se setim kako se zove zato i necu da imenujem, bilo je to vreme kad ICC nije bio otvoren jos uvek, isli smo TOCrusaider, pricali preko Ventril-a, a posle toga sam napravio pauzu neko vreme oko mesec dana.Ili sam dobio kick zato sto nisam bio tu duze vreme ili se guild rasturio, ne znam.
7. Koliko iskustva imate sa vasim main karakterom i u slucaju da imate altove da li bi ste ih doveli u guild ?
Imam jednog alt-a shaman, mogao bih da ga ubacim u guild cisto ako nekom treba

nije nesto gear-ovan za ICC ali nije ni los.
8. Posto ste procitali pravila ColdBlood guilde , da li se slazete sa njima i hocete li ih postovati ?
Naravno!!
9. Zasto mislite da ste bas vi pravi izbor za ColdBlood ?
Jer imam dosta iskustva sa instancama, i znam da dam dobru podrsku timu kad nam ne ide dobro

10. Recite nam nesto vise o vama(Hobi , skola , posao etc…)
Hobi (pa sta drugo nego WoW), Skola, "Srednja skola", "Masinski tehnicar za kompjutersko konstruisanje".