Ovde Smo da se druzimo i da budemo u kontaktu :) Forum je namenjen clanovima guilda ColdBlood.

HomeRegisterLog in

Share | 

Tracy McGrady in da house :D

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
tmac

Number of posts: 1
Registration date: 2011-02-06

PostSubject: Tracy McGrady in da house :D   Sun Feb 06, 2011 8:09 pm

1. Vase pravo ime i prezime , godiste i mesto odakle ste ?
Mihailo Radovanovic, 1992 Sabac/Srbija

2. Imena vasih karaktera , klasa , rasa , spec i profesija ?
Za sada imam samo jednog lika, Human Paladin, u fazi sam levelovanja tako da jos nemam profesije, a planiram da igram sva 3 speca...

3. Zasto ste izabrali ColdBlood ?
Nedavno sam presao na ovaj server sa Magic-WoW servera uz preporuke Sanyara/Sanyarice, mog dobrog prijatelja sa Magic-wowa sa kojim sam dugo vremena igrao tamo. Takodje mi je pricao i o ovom guildu i na osnovu njegovih preporuka i nastavka druzenja sa njim sam izabrao ColdBlood...

4. Koliko dugo igrate na Gamer-District serveru , i WoW ukupno ?
WoW sam poceo da igram pre 5 godina sa pauzama, otprilike 3 godine intenzivno, a na Gamer-District sam napravio prvog lika pre 3 dana...

5. Koliko vremena dnevno provodite igrajuci WoW ?
U zavisnosti od mojih obaveza, ali 4 sata na dan minimalno...

6. Nabrojte imena predhodnih guildova na GD serveru i razlog zasto ste izasli/dobili kick?
Nisam bio ni u jednom guildu na ovom serveru...

7. Koliko iskustva imate sa vasim main karakterom i u slucaju da imate altove da li bi ste ih doveli u guild ?
Imam 3 godine iskustva igre sa Paladinom Very Happy, jos nisam ni maina izlvl tako da cu o altovima da razmisljam kad taj posao zavrsim Razz...
btw znam da igram sa svakom klasom osim sa Rogue zato sto ih ne volim, tako da altovi nece predstavljati problem =D

8. Posto ste procitali pravila ColdBlood guilde , da li se slazete sa njima i hocete li ih postovati ?
Procitao sam ih, i postovacu ih kao sto sam dosad postovao u ostalim guildovima. Ne volim da psujem ili vredjam, kao niti da prodajem guildasima...

9. Zasto mislite da ste bas vi pravi izbor za ColdBlood ?
Na Magic-WoW serveru sam bio ukupno u 5 guildova i u 4 guilda sam dobio officer rank posle izvesnog vremena, verovatno zato sto postujem pravila, slusam vece rankove od sebe i pomazem guildasima... Nemam mnogo obaveza, tako da sam uvek slobodan za bilo kakvu vrstu pomoci...

10. Recite nam nesto vise o vama(Hobi , skola , posao etc…)
Volim da igram basket i da sedim za racunarom... 1 godina fakulteta sam, ali to mi ne predstavlja nikakvu obavezu, nisam zaposljen niti sam ikad bio...
Back to top Go down
Enzo

Number of posts: 703
Registration date: 2010-05-13

PostSubject: Re: Tracy McGrady in da house :D   Sun Feb 06, 2011 8:13 pm

Vasa aplikacija je PRIHVACENA. Dobrodosli. Mozete kontaktirati nekog officira ingame.

Back to top Go down

Tracy McGrady in da house :D

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Similar topics

-
» Verkanoid in da house.
» Jeffy in the house
» Tracy McGrady in da house :D
» Green Track's quest in the Kooky Sooky Fun House
» Nightmare House 2 Released!!!