1. Vase pravo ime i prezime , godiste i mesto odakle ste ? Tole Mitrovic 1976 Novi Sad
2. Imena vasih karaktera , klasa , rasa , spec i profesija ? Drma druid Najt Elf
3. Zasto ste izabrali ColdBlood ? Jedina guilda na ovom serveru za koju znam da se govori srpski
4. Koliko dugo igrate na Gamer-District serveru , i WoW ukupno ? Na ovom serveru igram otprilike nekoliko sati a wow otprilike 3 god doduse sa druidom prvi put
5. Koliko vremena dnevno provodite igrajuci WoW ? Uffff to sve zavisi od obaveza al nesto priblizno od 5 do 12 sati dnevno pa maltene ako ne spavam igram
6. Nabrojte imena predhodnih guildova na GD serveru i razlog zasto ste izasli/dobili kick? ako ne racunam svoje guildove koje sam imao razlozi odlaska su mahom bili ili gasenje servera ili nesloga u guildu s tim sto kad god sam morao da odem iz guilde napustao sam i server da nebi dobio zelju da se vratim jbg valjda sam nostalgican za ljudima na koje se naviknem neznam
7. Koliko iskustva imate sa vasim main karakterom i u slucaju da imate altove da li bi ste ih doveli u guild ? Pa kao sto reko prvi put igram sa druidom valjda sam odlucio da sa njim igram zbok hilanja raida pa videcu kako mi ide
8. Posto ste procitali pravila ColdBlood guilde , da li se slazete sa njima i hocete li ih postovati ? Slazem se i prihvatam ih inace nebi ovaj formular ni popunjavao
9. Zasto mislite da ste bas vi pravi izbor za ColdBlood ? Prvi put radim druida,neznam sa njime da igram i bilo bi glupo da tvrdim da sam pravi izbor....Jedino sto mogu da ponudim je to da cu se truditi da sve to savladam i koliko je u mojoj moci da pomognem ostalima
10. Recite nam nesto vise o vama(Hobi , skola , posao etc…) Hobi mi je Wow mozda zato je vec moja stolica dobila oblik moje zadnjice , Skola?? e naso si me

u moje vreme je bilo moderno nesto drugo , Trenutno neradim nigde u stvari necu raditi bar sledecih 30-ak godina posto sam posle operacije proglasen radno nesposoban tako da sam u invalidskoj penziji .U sustini volim salu bez ogranicenja i bez vredjanja i volim druzenje