Ovde Smo da se druzimo i da budemo u kontaktu :) Forum je namenjen clanovima guilda ColdBlood.

HomeRegisterLog in

Share | 

Aplikacija za guild ColdBlooD

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Dietime

Number of posts: 4
Registration date: 2011-04-24

PostSubject: Aplikacija za guild ColdBlooD   Tue Apr 26, 2011 10:27 pm

Na pocetku zelim da se izvinim na prosloj,lose napisanoj aplikaciji.....
1. Vase pravo ime i prezime , godiste i mesto odakle ste ?
Moje ime je Edib,rodjen sam 1993 godine i zivim u Srbiji,Novi Pazar.
2. Imena vasih karaktera , klasa , rasa , spec i profesija ?
Imam 2 karaktera.Main se zove Dietime (human paladin,retribution,mining i talorin).Drugi karakter se zove Ajvarr (human priest,shadow,razvijam Eng i Blackmithing).
3. Zasto ste izabrali ColdBlood ?
Cuo sam da je guild balkanski i da je vrlo dobar,organizovani raidovi i sto je najprece dobra ekipa ljudi sa kojima moze da se igra.
4. Koliko dugo igrate na Gamer-District serveru , i WoW ukupno ?
Na Gamer-Districtu igram oko 5 meseci a wow ukupno igram oko 4 godine.
5. Koliko vremena dnevno provodite igrajuci WoW ?
Smile Pa provodim oko 4-6 sati dnevno....ponekad se desava da sam ceo dan na wowu Smile
6. Nabrojte imena predhodnih guildova na GD serveru i razlog zasto ste izasli/dobili kick?
Pa u pocetku sam bio u neke guildove koji su bili bezveze i iskreno sam zaboravio nazive,kasnije sam bio u Force of Ancient Guards (koji se kasnije raspao i napravljen je novi Silent Nation koji sam livao jer sam dosao u sukob sa oficirom) Sad
7. Koliko iskustva imate sa vasim main karakterom i u slucaju da imate altove da li bi ste ih doveli u guild ?
Sa main karakterom imam iskustva,znam rotacije,imam solidan heal gear takoce koji znam da koristim.Doveo bi altove u guild.
8. Posto ste procitali pravila ColdBlood guilde , da li se slazete sa njima i hocete li ih postovati ?
Da
9. Zasto mislite da ste bas vi pravi izbor za ColdBlood ?
Pa dobar sam igrac,mislim sta reci Smile Na vama je da zakljucite dali sam dobar ili ne.
10. Recite nam nesto vise o vama(Hobi , skola , posao etc...)
Hobi-teretana,trcanje.Cetvrta sam godina srednje skole.Posao nemam za sada.
Back to top Go down
Enzo

Number of posts: 703
Registration date: 2010-05-13

PostSubject: Re: Aplikacija za guild ColdBlooD   Tue Apr 26, 2011 11:03 pm

Hvala na prijavi za guild. Vasa aplikacija se trenutno razmatra. Ako u roku od 7 dana vasa aplikacija ne bude oficijalno prihvacena , ona ce biti automatski odbijena. Savetujem vam da posle otvaranja aplikacije forum otvarate barem 2 puta dnevno kako bi videli pitanja nadleznih oficira. Srecno.

Back to top Go down
Dietime

PostSubject: Re: Aplikacija za guild ColdBlooD   Wed Apr 27, 2011 11:30 am

Enzo wrote:
Hvala na prijavi za guild. Vasa aplikacija se trenutno razmatra. Ako u roku od 7 dana vasa aplikacija ne bude oficijalno prihvacena , ona ce biti automatski odbijena. Savetujem vam da posle otvaranja aplikacije forum otvarate barem 2 puta dnevno kako bi videli pitanja nadleznih oficira. Srecno.

Ok,svakako ulazim po 10 puta na dan da vidim sta se desava Smile
Back to top Go down
Enzo

PostSubject: Re: Aplikacija za guild ColdBlooD   Wed Apr 27, 2011 1:56 pm

Quote:
Silent Nation koji sam livao jer sam dosao u sukob sa oficirom)

Zamolio bih te da malo sire objasnis situaciju koja se desila zbog cega si dosao u sukob sa nadleznim oficirom, i sta se desilo ?

Back to top Go down
Dietime

PostSubject: Re: Aplikacija za guild ColdBlooD   Wed Apr 27, 2011 4:30 pm

Enzo wrote:
Quote:
Silent Nation koji sam livao jer sam dosao u sukob sa oficirom)

Zamolio bih te da malo sire objasnis situaciju koja se desila zbog cega si dosao u sukob sa nadleznim oficirom, i sta se desilo ?

Raidali smo ToC 10 hc. NA Jaraxxus meni se ekran zaledio i nisam video da je castao na mene i zbog toga smo wipali.....
Oficir je mislio da ja nemam adon koji mi govori kada boss casta spell i koji mi daje obavestenje i krenuo je da me napada da ja nisam mogao da docem do reci da mu objasnim situaciju.Sad
Ja sam samo ucutao posle jer nisam zeleo da se svadjam i mrzim svadjanje :@Kada smo odradili posle ceo ToC sve se smirilo do sutra kad je ponovo dosao na TS3 i pozdravio se,ja sam raidovao icc 10 na lordu bili i nisam moga da stisenm dugme da se pozdravim i on je mislio da se ja sad nesto sepurim i ljutim....Posle sledi jos jedna prepirka zbog koje sam ja livao guild....ioako je tako ispalo i dalje sam u dobrim odnosima sa guild masterom i sa ostalim ljudima cak i sada nemam nista protiv tog oficira... Sad(( Nadam se da necete sada da pomislite da sam los covek i da ne postujem guild pravila jer stvarno nisam.
Neutral
Back to top Go down
Enzo

PostSubject: Re: Aplikacija za guild ColdBlooD   Tue May 03, 2011 4:58 pm

Nakon duzeg razmatranja, odlucili smo da PRIHVATIMO vasu aplikaciju. Dobrodosli. Mozete kontaktirati nekog od nadlzenih officira ingame za prijem u guild.

Back to top Go down

Aplikacija za guild ColdBlooD

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Similar topics

-
» Guild Application
» Guild Reborn
» Who is ph30n1xf14r3? still in guild?
» Guild Policy
» Fury guild DestructioN